Helsingin Tyttöjen Talo

Helsingin Tyttöjen Talon syyskausi käynnistyy 11.9.23

Helsingin Tyttöjen Talo järjestää monipuolista toimintaa ja tukea 10-28 -vuotiaille tytöille ja naisille sukupuolen moninaisuus huomioiden. Talolta saa tukea esimerkiksi mielen hyvinvointiin, yksinäisyyden haasteisiin, oman identiteetin pohdintaan, jaksamiseen, ihmissuhteisiin ja seurusteluun, sekä oman näköisen elämänrytmin tai paikan löytämiseen. Tyttöjen Talo on kiusaamisesta ja syrjinnästä vapaa alue. Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita.

Lisätietoja ja tutustumisaikoja voi tiedustella tyttojentalo@tyttojentalo.fi

Tyttöjen Talon toiminta:

Seksuaaliväkivaltatyö:

Nuorille (10-28-v.), joille on tehty seksuaaliväkivaltaa. Seksuaaliväkivallasta voi toipua. Tarjoamme ammatillisesti ohjattua ryhmämuotoista vertaistukea ja sen jälkeen tarvittaessa yksilötukea. Tuemme ja annamme neuvontaa myös seksuaaliväkivaltaa kokeneiden nuorten vanhemmille ja nuorten parissa työskenteleville.

Yhteydenotot ja asiakasohjaukset  päivystyspuhelimeen torstaisin klo 11.30- 12.30 ja muina aikoina voit lähettää numeroon teksti- tai WhatsApp -viestin. Sähköpostilla seksuaalivakivaltatyo@loistosetlementti.fi  Vastaamme yhteydenottoon kahden viikon kuluessa. 

Seksuaaliterveystyö:

Yhteydenotot sähköpostilla seksuaaliterveystyo@loistosetlementti.fi