Helsingin Tyttöjen Talo

Tyttöjen Talon toiminta, kesä 2022

Tyttöjen Talon kesä 2022

Tyttöjen Talon nettisivut uusiutuvat piakkoin! Ilmoitamme ajankohtaisia asioita toiminnastamme facebook-sivuillamme sekä instagramissa @tyttojentalohelsinki. Yksilötapaamisia järjestämme sovitusti sekä paikan päällä että etäyhteyksin. Otamme vastaan tutustujia myös kesäkauden aikana. Syyskausi 2022 alkaa 12.9.

Tule sellaisena, kuin olet. Tyttöjen Talolle ovat tervetulleita 10 - 29-vuotiaat tytöt ja naiset sukupuolen moninaisuus huomioiden. Tyttöjen Talon avoin yhteisötoiminta tarjoaa sinulle aktiivista tekemistä, syvällisiä pohdintoja ja rentouttavaa oleilua sekä eri ikäisten ja erilaisten tyttöjen ja nuorten naisten seuraa yhteisöllisessä ilmapiirissä. Avoimissa kahvilailloissa on aina läsnä sinua varten aikuisia ohjaajia, vapaaehtoisia (eli isosiskoja) ja usein myös opiskelijoita tai harjoittelijoita. Tyttöjen Talon ohjaajat auttavat sinua mielellään kysymyksissäsi ja tarjoavat yksilötukea tarvitessasi. Tyttöjen Talo tarjoaa sinulle turvallisen ja viihtyisän paikan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Jo ovella sinut otetaan vastaan lämpimästi ja arvostaen. Tyttöjen Talolla kunnioitamme toinen toisiamme! 


Arvojemme mukaisesti teemme työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten ja nuorten tukemiseksi. Rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenään. Poikkeuksellisessakin tilanteessa turvaamme kohtaamistyön, jotta kukaan ei olisi yksin.

tyttojentalo(at)tyttojentalo.fi

Hämeentie 13 A
4. kerros
00530 Helsinki

Sisäänkäynti Hämeentien puolelta.
Esteetön sisäänkäynti sisäpihan puolelta.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

IG @tyttojentalohelsinki