Helsingin Tyttöjen Talo

Vierailut

Onko sinulla kysyttävää Tyttöjen Talon toiminnasta?  Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen tyttojentalo(at)tyttojentalo.fi. Alkavista avoimista ja vuorovaikutteisista ryhmistä ilmoitetaan myös Tyttöjen Talon facebook- ja instagram-sivuilla. 
(Instagram: @tyttojentalohelsinki Facebook: Helsingin Tyttöjen Talo)

Jos olet ammattilainen tai opiskelija ja halut tulla tutustumaan toimintaamme, voit varata ajan keskiviikkoaamujen infoihin klo 9:00-10:00. HUOM! Kevään 2021 infojen ajat  ilmoitetaan näillä sivuilla  2021 tammikuussa!

Paikat keskiviikkoaamujen infoihin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muistathan perua paikkasi, mikäli et pääsekään osallistumaan infoon. Ilmoittautuminen osoitteeseen tyttojentalo@tyttojentalo.fi tai kysymyslomakkeella. Sidosryhmien vierailuista, asiakasohjaukseen liittyvistä tutustumisiskäynneistä, ammatillisista ja opiskelijoiden vierailuista emme peri maksua. Koulutuksellisista vierailuista ja pääkaupunkiseudun ulkopuolisilta työryhmiltä  ja opiskelijaryhmiltä perimme maksuna luentopalkkion suuruisen summan. Näillä palkkioilla paikkaamme perustyön sijaistarpeita kyseisissä kohdissa.

​Kun tulet tutustumaan nuoren kanssa,  on vierailu maksuton. Pyydämme varamaan ajan etukäteen. Tutustumisajat sovitaan mahdollisuuksien mukaan, joustaviin aikoihin ma-pe.

Voit olla meihin yhteydessä myös alla olevalla lomakkeella.