Helsingin Tyttöjen Talo

Vierailut

Onko sinulla kysyttävää Tyttöjen Talon toiminnasta?  Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen tyttojentalo(at)tyttojentalo.fi

Jos olet ammattilainen tai opiskelija ja halut tulla tutustumaan toimintaamme, voit varata ajan keskiviikkoaamujen infoihin klo 9:00-10:00. Kevään 2020 infot järjestetään seuraavina keskiviikkoina: 12.2., 11.3., 25.3., 15.4. ,6.5. ja 3.6. 

28.2. AMMATTILAISTEN AVOIMET OVET 12-15

Paikat keskiviikkoaamujen infoihin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muistathan perua paikkasi, mikäli et pääsekään osallistumaan infoon. Ilmoittautuminen osoitteeseen tyttojentalo@tyttojentalo.fi tai kysymyslomakkeella. Sidosryhmien vierailuista, asiakasohjaukseen liittyvistä tutustumisiskäynneistä, ammatillisista ja opiskelijoiden vierailuista emme peri maksua. Koulutuksellisista vierailuista ja pääkaupunkiseudun ulkopuolisilta työryhmiltä  ja opiskelijaryhmiltä perimme maksuna luentopalkkion suuruisen summan. Näillä palkkioilla paikkaamme perustyön sijaistarpeita kyseisissä kohdissa.

​Kun tulet tutustumaan nuoren kanssa,  on vierailu maksuton. Pyydämme varamaan ajan etukäteen. Tutustumiset ensisijaisesti klo 14.30 ma, ti ja to.

Voit olla meihin yhteydessä myös alla olevalla lomakkeella.