Helsingin Tyttöjen Talo

Vierailut

Onko sinulla kysyttävää Tyttöjen Talon toiminnasta?  Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen tyttojentalo(at)tyttojentalo.fi

Jos olet ammattilainen tai opiskelija ja halut tulla tutustumaan toimintaamme, voit varata ajan keskiviikkoaamujen infoihin klo 9:00-10:00. HUOM! Syksyn infojen ajat sovitaan elokuun aikana ja ne ilmoitetaan näillä sivuilla syksyn 2020 alussa!

 

Paikat keskiviikkoaamujen infoihin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muistathan perua paikkasi, mikäli et pääsekään osallistumaan infoon. Ilmoittautuminen osoitteeseen tyttojentalo@tyttojentalo.fi tai kysymyslomakkeella. Sidosryhmien vierailuista, asiakasohjaukseen liittyvistä tutustumisiskäynneistä, ammatillisista ja opiskelijoiden vierailuista emme peri maksua. Koulutuksellisista vierailuista ja pääkaupunkiseudun ulkopuolisilta työryhmiltä  ja opiskelijaryhmiltä perimme maksuna luentopalkkion suuruisen summan. Näillä palkkioilla paikkaamme perustyön sijaistarpeita kyseisissä kohdissa.

​Kun tulet tutustumaan nuoren kanssa,  on vierailu maksuton. Pyydämme varamaan ajan etukäteen. Tutustumiset syyskaudella ensisijaisesti klo 14.30 ma, ti ja to. Kesän aikana ennen syyskauden käynnistymistä (ennen 7.9.2020) tutustumisajat sovitaan mahdollisuuksien mukaan.

Voit olla meihin yhteydessä myös alla olevalla lomakkeella.