Apua vihaan ja väkivaltaan

Pelottaako sinua oma viha, raivo ja väkivalta? Oletko huolissasi omista tunteistasi ja käytöksestäsi? Keijun varjo -hanke antaa apua ja tukea 15-28-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa. 

Keijun varjo -chat
Keijun varjo -chat keskiviikkoisin klo 15-17! Tule juttelemaan, jos haluat pohtia, miten omien hankalien fiilisten kanssa voi tulla paremmin toimeen. Chat on luottamuksellinen, kahdenkeskinen ja toimii nimimerkillä.

Chat löytyy etusivulta oikeasta alakulmasta (linkki).

Tunnetaitoryhmät
Haudotko hankalia tunteita? Panttaatko pahaa oloa? Tule mukaan tunnetaitoryhmään!

Kenelle?
Ryhmä on tarkoitettu 15-28-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille, jotka haluavat oppia tunnistamaan ja hallitsemaan hankalia tunteitaan.

Mitä siellä tehdään?
Tunnetaitoryhmässä pohditaan omia fiiliksiä ja niiden vaikutusta käytökseen ja tehdään toiminnallisia harjoituksia. Tarkoituksena on helpottaa omaa pahaa oloa arjessa itsen ja muiden kanssa. Jokainen päättää, miten paljon itsestään kertoo ja ryhmä on luottamuksellinen.

Miksi kannattaa lähteä mukaan?
Ryhmään kannattaa osallistua, jos haluaa ymmärtää itseään ja pahan olon syitä saada tukea tunteiden tunnistamiseen, ilmaisuun ja hallintaan saada toimintamalleja hankalista tilanteista selviytymiseen voida paremmin.

Milloin ja montako kertaa?
Ryhmä alkaa lokakuussa 2017 ja se kokoontuu kerran viikossa 15 kertaa. Ryhmään hakeudutaan alkuhaastatteluiden kautta. Ryhmä on maksuton.
Syksyn 2017 ryhmään voi hakea mukaan jo nyt! Lisätietoja ja ilmoittautumiset nina.mesiainen(a)tyttojentalo.fi tai elli.arivaara-ebbe(a)maria-akatemia.fi

Missä?
Helsingin Tyttöjen Talolla, Hämeentie 13 A, 4. krs.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: 
Hankkeen vastaava ohjaaja Elli p. 050 439 7016 /elli.arivaara-ebbe(a)maria-akatemia.fi tai nina.mesiainen@tyttojentalo.fi

Hei, me ollaan myös sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram ja Twitter) @KeijunVarjo!, keijunvarjo.fi

#kaikkeaeitarvitsemiettiäyksin

Keijun varjo -hanke (STEA 2016-2018) ehkäisee tyttöjen ja nuorten naisten väkivaltaa, vahvistaa tunteiden tunnistamisen taitoja ja tukee kehittymistä aikuisuuteen. Hanke toteutetaan yhteistyössä Maria Akatemian, Helsingin, Espoon ja Tampereen Tyttöjen Talojen kanssa. Hankkeessa toteutetaan yksilö- ja vertaistoimintaa alueellisesti sekä koulutus- ja vaikutustyötä valtakunnallisesti.

Lisätiedot:
Elina Rajaniemi, Keijun varjo -hankekoordinaattori, p. 050 304 7455 / elina.rajaniemi(a)maria-akatemia.fi