Perustoiminta; avoin kahvio ja ryhmät

Syyskausi 2017 ma 4.9. - to 14.12.
4.9. alkaen avoin kahvila maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 15 - 19
​Pop in - vastaanotto ma, ti ja to klo 15 - 17
​Avoin kahvila suljettu syyslomaviikolla 42 (16. - 22.10) sekä to 2.11.

Ti 5.12. Itsenäisyyspäivän juhlat klo 16 - 19, ei avoimia ryhmiä! (HipHop/House klo 18.30 normaalisti)

 

Puhelin (ma, ti, to klo 15-19) 050 9111370

Hei sinä 10-28 –vuotias tyttö tai nuori nainen, tervetuloa Tyttöjen Talolle!

Tule sellaisena, kuin olet.Tyttöjen Talo tarjoaa sinulle aktiivista tekemistä, syvällisiä pohdintoja ja rentouttavaa oleilua sekä eri ikäisten ja erilaisten tyttöjen ja nuorten naisten seuraa yhteisöllisessä ilmapiirissä.

Jo ovella sinut otetaan vastaan lämpimästi ja arvostaen. Tyttöjen Talolla kunnioitamme toinen toisiamme!

Nauti kahvion tarjonnasta ja rennosta, valoisasta tunnelmasta. Tarjolla on lautapelejä, luettavana on lehtiä ja kirjoja ja juttuseuraksi löytyy aina tarvittaessa aikuinen nainen, sillä Tyttöjen Talon avoimissa illoissa on läsnä aikuisia sinua varten.  Tyttöjen Talon ohjaajat auttavat sinua mielellään kysymyksissäsi ja tarjoavat keskusteluapua tarvitessasi. Iltoja kanssasi viettävät myös talon vapaaehtoistyöntekijät; Isosiskot.

Yhdessä muiden kanssa voi Tyttöjen Talon Talotoimikunnassa ideoida sisustusta, toimintaa, tapahtumia, kierrätystä, haaveilla ja unelmoida ja tehdä yhdessä tuumista totta.

Voit viettää iltapäivääsi myös avoimissa ryhmissä (esim kokkausta, taiteilua, laulua ja musaa) tai harrastaa viikoittain sinulle mielekästä liikunnallista harrastusta (tanssia, joogaa tai kuntonyrkkeilyä)!

Tyttöjen Talon  on auki ma, ti ja to klo 15-19. Ryhmiä myös keskiviikkoisin  ja toisinaan myös viikonlopputapahtumia järjestetään

AVOIMET- JA HARRASTUSRYHMÄT SEKÄ KURSSIT
Avoimet ryhmät ovat maksuttomia. Harrastusryhmät maksavat  40 € / lukukausi, niitä voit käydä kokeilemassa kerran maksutta. Avoimiin- ja harrastusryhmiin voit aina tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Uutena ryhmämuotona on kurssit, joiden maksu on 30 €. Katso lisää avoimet ryhmät ja harrastusryhmät listalta!

VUOROVAIKUTTEISET TYTTÖRYHMÄT
Vuorovaikutteiseen tyttöryhmään pääset mukaan ilmoittautumalla Tyttöjen Talon ohjaajille. Tyttöryhmät ovat Tyttöjen Talon keskeisin toimintamuoto. Ryhmissä sinulla on mahdollisuus oppia kuuntelemaan ja kunnioittamaan itseäsi ja muita, tutkia omaa elämääsi ja jutella sinulle merkittävistä asioista luottamuksellisesti ja turvallisesti. Ohjaajana toimii aina aikuinen nainen. Ryhmässä tapaatte yhdessä 4-8 samanikäisen tytön /nuoren naisen kanssa säännöllisesti. Tyttöjen Talon työntekijät perustavat tyttöryhmät yksittäisten tyttöjen, tyttöporukoiden, koulujen ja muiden yhteistyökumppaneiden toiveiden pohjalta eri ikäisille tytöille ja nuorille naisille. Tytöt ryhmissä suunnittelevat itse toimintaansa ja sitoutuvat siihen.
Ryhmätoiveista ja tarpeesta ja halusta osallistua ryhmään voi kertoa Tyttöjen Talon työntekijöille. Ryhmiä perustetaan myös tietyn erityisteeman ympärille; esim. ryhmät seksuaalista väkivaltaa kohdanneille tytöille, ryhmät nuorille odottaville äideille ja nuorille äideille vauvoineen sekä monikulttuuriset tyttöryhmät.

YKSILÖTYÖ
Voit pyytää Tyttöjen Talon ohjaajilta kahdenkeskisiä keskusteluaikoja, kun sinulla on tarvetta jutella luotettavan aikuisen naisen kanssa mieltäsi askarruttavista ja ilahduttavista asioista. Keskustelujen tarkoitus on tukea ja rohkaista sinua kuuntelemaan ja kunnioittamaan itseäsi ja luottamaan omiin voimavaroihisi. Tarvittaessa saat ohjausta sinulle sopivan tuen piiriin Tyttöjen Talon muihin toimintamuotoihin tai muualle. Sovi keskusteluaika työntekijän kanssa.