Nuoret äidit

Nuoret äidit toiminta on tarkoitettu pääkaupunkiseudun alle 21-vuotiaille raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Yhteyttä kannattaa ottaa jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa raskautta, mutta mukaan pääsee myöhemminkin, myös vauvan synnyttyä. Nuoret äidit toimintamuoto tarjoaa monipuolista tukea ja toimintaa äidiksi tuleville nuorille.

Ryhmissä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia, keskustella luottamuksellisessa ilmapiirissä, pohtia elämänmuutokseen liittyviä asioita ja vahvistaa suhdetta äidin ja vauvan välillä. Nuorille äideille tarjotaan myös yksilöllistä tukea, apua, ohjausta tai neuvontaa.

Nuoret äidit toiminta on tarkoitettu ensisijaisesti nuorille äideille ja heidän lapsilleen. Olemme osa Silmu- toimintaa, joka tarjoaa tukea myös nuorille isille ja koko perheelle. 

https://www.facebook.com/silmuvanhemmuus/

 

Nuorten äitien ryhmät kokoontuvat pääosin päiväaikaan, lukuun ottamatta aloittavia odottavien äitien ryhmiä, jotka voidaan tarvittaessa aloittaa iltaryhmänä, jos äidit eivät vielä ole äitiyslomalla.

Kaikki toiminta on maksutonta.

Printattava esite

Miten tulla toimintaan mukaan?

Jokainen nuori äiti tulee ennen toimintaan osallistumistaan sovitulle tutustumiskäynnille Tyttöjen Talolle, jossa Nuoret äidit-toiminnan työntekijä kertoo toiminnasta ja esittelee talon. Tutustumaan voi myös tulla oman työntekijän tai muun luottohenkilön kanssa.  

Kyselläksesi lisää toiminnasta ja osallistumisesta tai sopiaksesi tutustumisaikaa, ota yhteyttä työntekijöihin puhelimitse (soitto, tekstiviesti, whatsapp) tai sähköpostitse. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Työntekijät:

Vastaava ohjaaja:
Kati Kytölä-Granström
Kätilö
0415461563
kati.kytola-granstrom@tyttojentalo.fi

Ohjaaja:
Susanna Laurila
Kätilö
0503505778
susanna.laurila@tyttojentalo.fi

 

CHAT ON TAUOLLA JA AVAUTUU JÄLLEEN MA 29.1.-18 KLO 14.30-16! HUOMAA UUSI AJANKOHTA. TÄSTÄ ETEENPÄIN CHAT AVOINNA MAANANTAISIN 14.30-16.


 

Meidät löydät myös instagramista: nuoretperheet