Nuoret äidit

Nuoret äidit toiminta on tarkoitettu pääkaupunkiseudun alle 21-vuotiaille raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Yhteyttä kannattaa ottaa jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa raskautta, mutta mukaan pääsee myöhemminkin, myös vauvan synnyttyä. Nuoret äidit toimintamuoto tarjoaa monipuolista tukea ja toimintaa äidiksi tuleville nuorille.

Ryhmissä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia, keskustella luottamuksellisessa ilmapiirissä, pohtia elämänmuutokseen liittyviä asioita ja vahvistaa suhdetta äidin ja vauvan välillä. Nuorille äideille tarjotaan myös yksilöllistä tukea, apua, ohjausta tai neuvontaa.

Nuoret äidit toiminta on tarkoitettu ensisijaisesti nuorille äideille ja heidän lapsilleen, mutta myös puoliso ja muu perhe huomioidaan toiminnassa.

Nuorten äitien ryhmät kokoontuvat pääosin päiväaikaan, lukuun ottamatta aloittavia odottavien äitien ryhmiä, jotka aloitetaan iltaryhmänä, jos äidit eivät vielä ole äitiyslomalla.

Kaikki toiminta on maksutonta.

Printattava esite

Miten tulla toimintaan mukaan?

Jokainen nuori äiti tulee ennen toimintaan osallistumistaan sovitulle tutustumiskäynnille Tyttöjen Talolle, jossa Nuoret äidit-toiminnan työntekijä kertoo toiminnasta ja esittelee talon. Tutustumaan voi myös tulla oman työntekijän muun luottohenkilön kanssa.  

Kyselläksesi lisää toiminnasta ja osallistumisesta tai sopiaksesi tutustumisaikaa, ota yhteyttä työntekijöihin puhelimitse tai sähköpostitse. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Työntekijät:

Vastaava ohjaaja:
Kati Kytölä-Granström
Kätilö
0415461563
kati.kytola-granstrom@tyttojentalo.fi

Ohjaaja:
Susanna Laurila
Kätilö
0503505778
susanna.laurila@tyttojentalo.fi

 

 


 

Meidät löydät myös instagramista: nuoretperheet