Helsingin Tyttöjen Talo

Apua vihaan ja väkivaltaan

Pelottaako sinua oma viha, raivo ja väkivalta? Oletko huolissasi omista tunteistasi ja käytöksestäsi? Keijun varjo -tunneryhmät ovat tarkoitettu juuri sinulle 15 - 28-vuotias tyttö / nuori nainen, joka käytät tai pelkäät käyttäväsi väkivaltaa vaikeiden tunteiden purkuun. 

Kenelle?
Ryhmä on tarkoitettu 15 - 28-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille, jotka haluavat oppia tunnistamaan ja ymmärtämään hankalia tunteita ja löytämään keinoja niiden käsittelyyn ja säätelyyn. Lisäksi ryhmissä aiheena väkivalta ja itsehillitäkeinot.

Mitä siellä tehdään?
Keijun varjo tunneryhmässä pohditaan omia fiiliksiä ja niiden vaikutusta käytökseen, keskustellaan näistä muiden kanssa ja tehdään toiminnallisia harjoituksia. Tarkoituksena on helpottaa omaa pahaa oloa arjessa itsen ja muiden kanssa. Toiminnallisten  harjoitusten avulla ja keskustelemalla opitaan uudenlaisia toimintamalleja ja vahvistetaan itsetuntemusta. Ryhmä on luottamuksellinen.

Miksi kannattaa lähteä mukaan?
Ryhmään kannattaa osallistua, jos haluaa ymmärtää itseään ja pahan olon syitä, saada tukea tunteiden tunnistamiseen, ymmärtämiseen, ilmaisuun ja säätelyyn jsekä toimintamalleja hankalien tilanteiden kanssa selviytymiseen voidakseen paremmin.

Keijun varjo tunneryhmiä järjestetään pari kertaa vuodessa. Ryhmät ovat kestoltaan 10 kertaa  ja kokoontuvat pääsääntöisesti kerran viikossa. Uudesta alkavasta ryhmä kerrotaan näillä sivuilla.

Lisätiedot: 
Leila Hellman-Eronen

leila.hellman-eronen@tyttojentalo.fi

p.0403667187l

  tai nina.mesiainen@tyttojentalo.fi