Helsingin Tyttöjen Talo

Apua vihaan ja väkivaltaan

Pelottaako sinua oma viha, raivo ja väkivalta? Oletko huolissasi omista tunteistasi ja käytöksestäsi? Keijun varjo -hanke antaa apua ja tukea 15 - 28-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa. 

Keijun varjo -chat
Keijun varjo -chat maanantaisin klo 15-17ja torstaisin klo14.30-16.30. Tule juttelemaan, jos haluat pohtia, miten omien hankalien fiilisten kanssa voi tulla paremmin toimeen. Chat on luottamuksellinen, kahdenkeskinen ja toimii nimimerkillä. www.keijunvarjo.fi

 

 

Tunnetaitoryhmät
Haudotko hankalia tunteita? Panttaatko pahaa oloa? Tule mukaan tunnetaitoryhmään!

Kenelle?
Ryhmä on tarkoitettu 15 - 29-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille, jotka haluavat oppia tunnistamaan ja hallitsemaan hankalia tunteitaan.

Mitä siellä tehdään?
Tunnetaitoryhmässä pohditaan omia fiiliksiä ja niiden vaikutusta käytökseen ja tehdään toiminnallisia harjoituksia. Tarkoituksena on helpottaa omaa pahaa oloa arjessa itsen ja muiden kanssa. Jokainen päättää, miten paljon itsestään kertoo ja ryhmä on luottamuksellinen.

Miksi kannattaa lähteä mukaan?
Ryhmään kannattaa osallistua, jos haluaa ymmärtää itseään ja pahan olon syitä saada tukea tunteiden tunnistamiseen, ilmaisuun ja hallintaan saada toimintamalleja hankalista tilanteista selviytymiseen voida paremmin.

Lisätiedot: 
Leila Hellman-Eronen leila.hellman-eronen@tyttojentalo.fi   tai nina.mesiainen@tyttojentalo.fi

Sosiaalinen media (Facebook, Instagram ja Twitter) @KeijunVarjo!, keijunvarjo.fi

#kaikkeaeitarvitsemiettiäyksin

Keijun varjo -hanke (STEA 2016-2018) ehkäisee tyttöjen ja nuorten naisten väkivaltaa, vahvistaa tunteiden tunnistamisen taitoja ja tukee kehittymistä aikuisuuteen. Hanke toteutetaan yhteistyössä Maria Akatemian, Helsingin, Espoon ja Tampereen Tyttöjen Talojen kanssa. Hankkeessa toteutetaan yksilö- ja vertaistoimintaa alueellisesti sekä koulutus- ja vaikutustyötä valtakunnallisesti.

Lisätiedot:

Keijun varjo -toiminnan koordinaattori  Minna Savisalo p. 050 304 7455 / minna.savisalo@maria-akatemia.fi