Helsingin Tyttöjen Talo

Avoimet ryhmät, harrasteryhmät ja kurssit

Avoimet ryhmät, harrasteryhmät ja kurssit

Avoimet ryhmät ovat ilmaisia ja niihin sitoudutaan yhdelle kerralle kerrallaan. Avoimeen ryhmään on vapaa pääsy läpi kauden eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen – riittää, että olet ajoissa paikalla! Avoimet ryhmät ovat ohjattuja, ja niihin voit tulla joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Kaikissa tapauksissa sinut otetaan lämpimästi mukaan osaksi toimintaa!

Avoimissa ryhmissä pääset tutustumaan mm. erilaisiin liikuntalajeihin, kuvataiteeseen, kädentaitoihin tai muihin luoviin menetelmiin sekä kokkaukseen. Lisäksi avoimia ryhmiä järjestetään eri teemojen tai toiminnan ympärille toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan. Avoimet ryhmät on tarkoitettu kaikille 10 – 29 – vuotiaille kävijöillemme, ja sopivat vaikkei aiempaa kokemusta aiheesta olisi lainkaan. Osa avoimista ryhmistä toteutetaan yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. (Esim. NYT-liikunta)

Maanantai

16 - 18 Avoin kuvis

17 - 18 Hip Hop (NYT-liikunta/Fun action) 27.4. asti

Tiistai

16 - 17.30 Avoin kokkis 

17 - 19 Avoin kädentaidot 

17 - 18 Kuntonyrkkeily (NYT-liikunta/Fun action) 21.4. asti

18 - 19 Kuntonyrkkeily (NYT-liikunta/Fun action) 21.4. asti

​Torstai

17 - 18.30 Avoin jooga

Avoimet ryhmät ovat ilmaisia, ja niille sitoudutaan yhdelle kerralle kerrallaan. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. NYT-liikunta/Fun action tunneille tarvitset liikuntapassin. (25€/kausi + 4€ pantti) Lisätietoja www.nytliikunta.fi

Avoimien ryhmien lisäksi tarjoamme edullisia harrasteryhmiä, sekä kursseja. Tyttöjen Talolla järjestetään erilaisia ja eri pituisia kursseja ja työpajoja. Kurseille sitoudutaan koko ajalle ilmoittautumalla etukäteen ja maksamalla kurssimaksu (0 – 40€, ilmoitetaan erikseen) 

Alkavista avoimista ryhmistä, harrasteryhmistä ja kursseista ilmoitetaan myös Tyttöjen Talon facebook- ja instagram-sivuilla. (Instagram: @tyttojentalohelsinki Facebook: Helsingin Tyttöjen Talo)