Helsingin Tyttöjen Talo

Avoin kahvila

Tule sellaisena, kuin olet. Tyttöjen Talolle ovat tervetulleita kaikki tytöksi ja naiseksi identifioituvat, tai tyttöyttä tai naiseutta itsessään pohtivat 10 – 29-vuotiaat. Tyttöjen Talon avoin kahvila tarjoaa sinulle aktiivista tekemistä, syvällisiä pohdintoja ja rentouttavaa oleilua sekä eri ikäisten ja erilaisten tyttöjen ja nuorten naisten seuraa yhteisöllisessä ilmapiirissä. Avoimissa kahvilailloissa on aina läsnä sinua varten aikuisia ohjaajia, vapaaehtoisia (eli isosiskoja) ja usein myös opiskelijoita tai harjoittelijoita. Tyttöjen Talon ohjaajat auttavat sinua mielellään kysymyksissäsi ja tarjoavat keskusteluapua ja yksilötukea tarvitessasi.

Avoin kahvila tarjoaa sinulle turvallisen ja viihtyisän paikan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Jo ovella sinut otetaan vastaan lämpimästi ja arvostaen. Tyttöjen Talolla kunnioitamme toinen toisiamme! Iltapäivän ja illan aikana voit liittyä mukaan pelaamaan lautapeleja, lueskella lehtiä ja kirjoja, sekä tavata muita tyttöjä. Kahviosta voit ostaa käteisellä pientä välipalaa, teetä, kahvia tai kaakaota. Halutessasi kahvilassa voi nauttia myös omia eväitä.  Voit viettää iltapäivääsi myös avoimissa ryhmissä (esim kokkausta, kuvataiteita) tai harrastaa sinulle mielekästä liikunnallista harrastusta (esim. tanssia ja joogaa. Osa liikuntatarjonnasta toteutetaan yhdessä NYT-liikunnan kanssa)

Järjestämme erilaisia teemailtoja, joten jos mielessäsi on jokin ajatus tai toive yhteisestä tekemisestä tai teemasta, voit ottaa meihin yhteyttä tai vinkata toiveestasi työntekijälle käydessäsi talolla. Lisäksi Tyttöjen Talolla on monta kertaa vuodessa syytä juhlaan! Vietämme perinteisesti naistenpäivää 8.3., kansainvälistä tyttöjenpäivää 11.10. sekä kevät- ja joulujuhlia. Juhlat ovat avoimia myös äideille, kummitädeille ja muille läheisille.

Teemailloista, tapahtumista, poikkeusaukioloajoista ilmoitetaan myös Tyttöjen Talon facebook- ja instagram-tileillä.
(Instagram: @tyttojentalohelsinki Facebook: Helsingin Tyttöjen Talo)

Avoin kahvila auki maanantaisin ja tiistaisin klo 15 - 19. Puhelin aukioloaikoina: 050 911 13 70

Torstaisin Tyttöjen Talolla on avointa teemoiteltua yhteisötoimintaa. Torstaisin Tyttöjen Talo on avoinna 15 - 17.30

Työntekijät

Nina Mesiäinen
Vastaava ohjaaja
nina.mesiainen@tyttojentalo.fi
Puh: 040 506 5938

Saana Hannonen
Ohjaaja, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
saana.hannonen@tyttojentalo.fi
Puh: 050 331 9173

Sophia Wekesa
Ohjaaja, kulttuurisensitiivisen tyttötyön vastaava ohjaaja
sophia.wekesa@tyttojentalo.fi
Puh: 050 307 16 74

Niina Oksa
Oppisopimusopiskelija, Ohjaaja
niina.oksa@tyttojentalo.fi
Puh: 050 472 01 20

Pauliina Aladin
Yhteisötaitelija
pauliina.aladin@tyttojentalo.fi

 

Avoin kahvila auki ma, ti ja to klo 15-19. Puhelin avoimen aukioloaikoina: 050 9111370