Helsingin Tyttöjen Talo

Avoin kahvila ja yhteisötoiminta

Tule sellaisena, kuin olet. Tyttöjen Talolle ovat tervetulleita kaikki tytöksi ja naiseksi identifioituvat, tai tyttöyttä tai naiseutta itsessään pohtivat 10 – 29-vuotiaat. Tyttöjen Talon avoin kahvila tarjoaa sinulle aktiivista tekemistä, syvällisiä pohdintoja ja rentouttavaa oleilua sekä eri ikäisten ja erilaisten tyttöjen ja nuorten naisten seuraa yhteisöllisessä ilmapiirissä. Avoimissa kahvilailloissa on aina läsnä sinua varten aikuisia ohjaajia, vapaaehtoisia (eli isosiskoja) ja usein myös opiskelijoita tai harjoittelijoita. Tyttöjen Talon ohjaajat auttavat sinua mielellään kysymyksissäsi ja tarjoavat keskusteluapua ja yksilötukea tarvitessasi.

Avoin kahvila tarjoaa sinulle turvallisen ja viihtyisän paikan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Jo ovella sinut otetaan vastaan lämpimästi ja arvostaen. Tyttöjen Talolla kunnioitamme toinen toisiamme! Iltapäivän ja illan aikana voit liittyä mukaan pelaamaan lautapeleja, lueskella lehtiä ja kirjoja, sekä tavata muita tyttöjä. Kahviosta voit ostaa käteisellä pientä välipalaa, teetä, kahvia tai kaakaota. Halutessasi kahvilassa voi nauttia myös omia eväitä.  Voit viettää iltapäivääsi myös avoimissa ryhmissä (esim kokkausta, kuvataiteita) tai harrastaa sinulle mielekästä liikunnallista harrastusta (esim. tanssia ja joogaa. Osa liikuntatarjonnasta toteutetaan yhdessä NYT-liikunnan kanssa)

Järjestämme erilaisia teemailtoja, joten jos mielessäsi on jokin ajatus tai toive yhteisestä tekemisestä tai teemasta, voit ottaa meihin yhteyttä tai vinkata toiveestasi työntekijälle käydessäsi talolla. Lisäksi Tyttöjen Talolla on monta kertaa vuodessa syytä juhlaan! Vietämme perinteisesti naistenpäivää 8.3., kansainvälistä tyttöjenpäivää 11.10. sekä kevät- ja joulujuhlia. Juhlat ovat avoimia myös äideille, kummitädeille ja muille läheisille.

Teemailloista, tapahtumista, poikkeusaukioloajoista ilmoitetaan myös Tyttöjen Talon facebook- ja instagram-tileillä.
(Instagram: @tyttojentalohelsinki Facebook: Helsingin Tyttöjen Talo)

Avoin kahvila auki maanantaisin ja tiistaisin klo 15 - 19. Torstaisin Tyttöjen Talo on avoinna 15 - 18, jolloin ohjattu yhteisötoiminta on klo 16-18 välillä vaihtuvin teemoin.

Työntekijät

Nina Mesiäinen
Vastaava ohjaaja
nina.mesiainen@tyttojentalo.fi
Puh: 040 506 5938

Saana Hannonen
Ohjaaja, kulttuurisensitiivisen tyttötyön vastaava ohjaaja
saana.hannonen@tyttojentalo.fi
Puh: 050 331 9173

Leila Hellman-Eronen
Ohjaaja, Vapaahtoistoiminnasta vastaava ohjaaja
leila.hellman-eronen@tyttojentalo.fi
Puh: 040 1988208

Anniina Väisänen
Jalkautuva kulttuurisensitiivinen tyttötyö, Ohjaaja
anniina.vaisanen@tyttojentalo.fi
Puh: 050 3506466

Avoin kahvila auki ma ja ti klo 15-19, to yhteisöilta klo 15 - 18. Puhelin aukioloaikoina: 050 9111370