Helsingin Tyttöjen Talo

Vuorovaikutteiset ryhmät

Vuorovaikutteinen ryhmätoiminta on Tyttöjen Talon keskeinen toimintamuoto. Tyttöryhmissä sinulla on mahdollisuus oppia kuuntelemaan ja kunnioittamaan itseäsi ja muita, tutkia omaa elämääsi ja jutella sinulle merkittävistä asioista luottamuksellisesti ja turvallisesti. Ryhmissä käytetään keskustelun lisäksi erilaisia toiminnallisia menetelmiä, kuten kuvallista ilmaisua, draamaa ja kirjoittamista.

Tyttöjen Talon työntekijät perustavat tyttöryhmät yksittäisten tyttöjen, tyttöporukoiden, koulujen ja muiden yhteistyökumppaneiden toiveiden pohjalta eri ikäisille tytöille ja nuorille naisille eri teemojen ympärille. Ota siis rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat keskustelua vertaisryhmässä jonkin elämääsi koskettavan teeman ympäriltä tai sinulla on muita toiveita rymätoimintaa koskien.

Ohjaajat ovat aina naisia, ja kaikki ryhmämme ovat ammatillisesti ohjattuja. Ryhmässä tapaatte yhdessä 4 - 8 samanikäisen tytön /nuoren naisen kanssa säännöllisesti. Lisäksi tällä sivuilla ilmoitetaan ryhmistä, joissa on vielä tilaa. Tytöt ryhmissä suunnittelevat itse toimintaansa ja sitoutuvat siihen. Vuorovaikutteiseen kasvuryhmään pääset mukaan ilmoittautumalla Tyttöjen Talon ohjaajille.

Alkavista avoimista ryhmistä ilmoitetaan myös Tyttöjen Talon facebook- ja instagram-sivuilla.
(Instagram: @tyttojentalohelsinki Facebook: Helsingin Tyttöjen Talo)