Helsingin Tyttöjen Talo

Pop-in seksuaalineuvonta

Pop In -seksuaalineuvontavastaanotto on tytöille ja nuorille naisille (10–28-v) tarkoitettu maksuton palvelu, jossa teemana on seksuaalisuus ja siihen liittyvät kysymykset. Vastaanotolle voi tulla aikaa varaamatta, palvelu on luottamuksellista ja halutessasi voit asioida nimettömästi. Mikäli sinulla on huoli raskaudesta, epäily seksitautitartunnasta, sukupuoliin liittyvää pohdintaa, parisuhteeseen, seurusteluun, kuukautisiin tai ehkäisyyn liittyviä kysymyksiä, pyrimme auttamaan sinua ja löytämään vastauksia. Voit saada apua pohdintoihin neuvontavastaanotolta.

Seksuaaliväkivalta, hyväksikäyttö, häirintä tai muu kaltoinkohtelu vaatii aina keskustelua. Pop In-vastaanotolla on aina seksuaaliterveyden ammattilainen, jonka kanssa voi koetun väkivallan ottaa puheeksi. Vastaamme ja keskustelemme asioista lähtökohtana seksuaaliset oikeudet, jotka kuuluvat myös nuorille. Vastaanotolla on mahdollisuus myös klamydia- ja tippuritestiin, jälkiehkäisyyn, raskaustestiin sekä saada kondomeja.

2021 Pop In- vastaanotto torstaisin klo 15.00-17.00

Seksuaalineuvontavastaanotto voi tulla myös luoksenne. Projektirahoituksen myötä on mahdollisuus tulla esimerkiksi oppilaitokseen, nuorisotalolle, tapahtumiin tai nuorten/nuorten aikuisten ryhmätapaamisiin.