Helsingin Tyttöjen Talo

Vapaaehtoistoiminta

Tyttöjen Talon sukupuoli- ja kulttuurisensitiivinen vapaaehtoistoiminta on vuodesta 2007 lähtien ollut tärkeä osa Tyttöjen Talon toimintaa. Vapaaehtoisiksi hakeutuville aikuisille naisille tarjotaan mahdollisuus liittyä Tyttöjen Talon yhteisöön ja hyödyntää läsnäoloaan ja taitojaan tukea tarvitsevien tyttöjen ja nuorten naisten hyväksi.  Vapaaehtoisemme ovat moninainen joukko eri ikäisiä, näköisiä ja taustaisia naisia, jotka toimivat tytöille ja nuorille naisille tukena ja roolimallina. Vapaaehtoiset tuovat läsnäolollaan oman kokemuksensa naiseksi kasvusta ja naisena olemisesta tyttöjen tueksi ammattilaisten rinnalle. Vapaaehtoiset voivat toimia viikoittain juttuseurana, lautapelikaverina, auttaa läksyissä tai ohjata kädentaitoja, liikuntaa tai vaikka pyörän korjausta. Myös hiljaisella yhdessäololla on tärkeä paikkansa toiminnassa. Vapaaehtoiset ovat toteuttamaan kanssamme työpajoja, teemapäiviä ja tapahtumia. Vapaaehtoisille tarjotaan lisäksi tukea, lisäkoulutuksia, ohjausta ja yhteisiä illanviettoja.

Vapaaehtoiseksi hakeudutaan täyttämällä oheinen lomake ja osallistumalla koulutukseen. Koulutuksia on noin kerran vuodessa. Voit hakea mukaan Tyttöjen Talon vapaaehtoistoimintaan oheisella lomakkeella, mikäli olet vähintään 25 -vuotias ja voit sitoutua toimintaan vähintään yhdeksi kaudeksi. 

EMME KOULUTA UUSIA VAPAAEHTOISIA 2021 SYYSKAUDELLA.  Ilmoitamme seuraavasta toteutuvasta koulutuksesta, kun se on ajankohtaista. 

 

Hakemus vapaaehtoiseksi