Helsingin Tyttöjen Talo

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko tulla käymään?

Onko sinulla kysyttävää Tyttöjen Talon toiminnasta?  Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen tyttojentalo(at)tyttojentalo.fi

Onko sinulla kysyttävää tyttöjen ja nuorten naisten elämään liittyvistä asioista? Kysymyksesi pääset kysymään klikkaamalla tästä. Kysymyksiin vastaa virtuaalisen Tyttöjen Talon työntekijät.

Jos olet tyttö tai nuori nainen 10-28v. olet tervetullut taloon aukioloaikoina, eikä sinun tarvitse ilmoittautua tai varata aikaa, mutta voit halutessasi ennen ensimmäistä kertaa sopia sähköpostitse ajan, jolloin tulet!

Jos olet ammattilainen tai opiskelija ja halut tulla tutustumaan toimintaamme, voit varata ajan keskiviikkoaamujen infoihin klo 9:00. Sidosryhmien vierailuista, asiakasohjaukseen liittyvistä tutustumisiskäynneistä, ammatillisista ja opiskelijoiden vierailuista emme peri maksua. Koulutuksellisista vierailuista ja pääkaupunkiseudun ulkopuolisilta työryhmiltä  ja opiskelijaryhmiltä perimme maksuna luentopalkkion suuruisen summan. Näillä palkkioilla paikkaamme perustyön sijaistarpeita kyseisissä kohdissa.

​Kun tulet tutustumaan nuoren kanssa,  on vierailu maksuton. Pyydämme varamaan ajan etukäteen.

Voit olla meihin yhteydessä myös alla olevalla lomakkeella.