Helsingin Tyttöjen Talo

Seksuaalineuvonta- ja kasvatus

Seksuaalikasvatus

Tyttöjen Talo® tarjoaa nuorten ryhmille (tytöille 10–28-vuotta) mahdollisuutta osallistua maksuttomaan seksuaalikasvatukseen. Nuoren seksuaalioikeuksiin, tunteisiin, vuorovaikutukseen, läheisyyteen, omaan kehoon ja rajoihin, vapauteen ja vastuuseen syvennytään keskustellen sekä toiminnallisten menetelmien avulla. Ryhmät (n.60- 75 min) pidetään Tyttöjen Talon tiloissa tai ryhmän omissa tiloissa. Nuorilla on samalla mahdollisuus tutustua Tyttöjen Talon toimintaan sekä matalankynnyksiseen Pop In – seksuaalineuvontavastaanottoon sekä sen tarjoamiin palveluihin ja yksilölliseen tukeen.
Seksuaalisuuteen liittyviä asioita on tärkeää saada pohtia turvallisessa, sukupuolisensitiivisessä ilmapiirissä sekä pitää ryhmäkoot riittävän pieninä. (max 15 tyttöä/ryhmä) Otamme mielellämme etukäteen vastaan ryhmien tarpeista nousevia toiveita sisällön suhteen, jotta kohtaaminen vastaisi mahdollisimman hyvin nuorten tarpeita.

Koulutus ja konsultaatio ammattilaisille

Nuorten parissa toimivien ammattilaisten, jotka haluavat lisätä osaamistaan seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä tai pohtia seksuaalisuuden kohtaamista työssään, on mahdollista saada työyhteisöönsä koulutusta ja konsultaatiota.

Yhteystiedot

Heidi Simola
Seksuaalineuvonta ja -kasvatus
Projektivastaava
0400 877 442
heidi.simola@tyttojentalo.fi