Taito ja harrastusryhmät

Taito -ja harrastusryhmät jäävät kesätauolle 16.5.2024. Syyskausi ja ryhmät käynnistyvät kesätauon jälkeen 9.9.2024

Taito -ja harrastusryhmät ovat ilmaisia (NYT -liikunnan järjestämää kuntonyrkkeilyä lukuunottamatta),  eikä niihin  tarvitse ilmoittautua.  Ryhmiin voi osallistua joko säännöllisesti tai silloin, kun itselle parhaiten sopii. Toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden. Osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista ja tekeminen on ohjattu niin että kaikilla on mahdollisuus osallistua mukaan toimintaan. Ryhmiin ei vaadita suomen kielen osaamista.

Laulunopetusta ryhmässä (13.5 asti)

   • Ryhmää ohjaa laulunopettaja Sanni. Ryhmässä tehdään ensin äänenavaus, jonka jälkeen harjoitellaan nuottien tuella sovittuja kappaleita. Toiveita kappaleista voi esittää Sannille.

  Luova tila (13.5 asti)

    • Ryhmää ohjaa Ann-Mari. Luovassa tilassa kokeillaan erilaisia taiteen menetelmiä ja harjoitteita. Luovassa tilassa voit esimerkiksi päästä kirjoittamaan, piirtämään ja maalaamaan tai luomaan muovitaideteoksen.

   Käsityö/DIY (16.5 asti)

     • Ryhmää ohjaavat Tyttöjen Talon vapaaehtoiset Riika ja Katariina. Ryhmässä askarrellaan, harjoitellaan käsitöiden tekoa ja puuhastellaan DIY- eli tee se itse -hengessä. Opetellaan erilaisten pehmeiden ja kovien materiaalien käyttöä, esimerkiksi valmistetaan koruja ja muovataan fimo-massaa. Käytössä ovat myös ompelukoneet sekä saumurit. Kaikki materiaalit ovat maksuttomia. 

    Kokkailu (2.5 asti)

      • Tyttöjen Talolla kokkaillaan joka kuun ensimmäinen torstai. Toimintaa ohjaavat vuoroviikoin Rosa ja Titta. Kokkiksessa tehdään yhdessä ohjaajan tuella kasvipohjaista ruokaa tai leivotaan suolaisia ja makeita herkkuja. Toiveita saa mielellään esittää ohjaajille. 

     Kuntonyrkkeily (23.5 asti)

       • Ryhmää ohjaa Johanna. Ryhmä järjestetään yhteistyössä NYT -liikunnan/ Fun Actionin kanssa. Mukaan tarvitset liikkumiseen soveltuvat vaatteet. Nyrkkeilyvarusteet löytyvät Tyttöjen Talolta. Ensimmäinen kerta maksuton.
       • NYT-liikuntatunneille osallistutaan liikuntakortilla, joka maksaa yli 18 -vuotiaille 30 € / kausi + 4 € ladattava asiakaskortti. Alle 18 -vuotiaat vain 4 € ladattavan asiakaskortti Liikuntapalveluiden toimipisteistä (linkki nyt -liikuntaan). NYT-liikunnan liikuntakortilla voit osallistua kaikille NYT-liikunnan järjestämille tunneille eri puolilla Helsinkiä.

      Keskiviikko

      Torstai

      Haluatko kysyä jotain tästä toiminnasta ohjaajiltamme?

      Jos haluat kysyä ohjaajiltamme tästä, tai muista toiminnoistamme/ohjelmasta, voit lähettää meille viestin klikkaamalla alta.