Vaihtuvat tukiryhmät

Vertaisuuteen perustuvat, ohjatut ryhmät ovat Tyttöjen Talon toimintamuoto, jossa käytetään keskustelun lisäksi erilaisia toiminnallisia ja luovia menetelmiä kuten kuvallista ilmaisua ja kirjoittamista, sekä . Tukiryhmiä järjestetään tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan eri teemoista. Teemme myös yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa. Ryhmät ovat kestoltaan eri mittaisia. Ryhmätoiminnassa sitoudutaan kaikille ryhmäkerroille. 

Uusista alkavista ryhmistä tiedotetaan erikseen kanavillamme. Voit olla yhteydessä, mikäli työskentelet nuoren kanssa, joka hyötyisi tukiryhmätoiminnasta.

Esimerkkejä ryhmien teemoista:

  • arjenhallinta & itsenäistyminen
  • identiteetti
  • mielen hyvinvointi & jaksaminen
  • tunnetaidot & aggression hallinta
  • omat rajat
  • vuorovaikutustaidot

Alkavat ja käynnissä olevat ryhmät:

  • Maanantai Mood

Eikö arki rullaa?  Onko suunta hukassa?

Ilmoittaudu meidän Maanantai Mood -ryhmään! 

Ryhmän tarkoituksena on etsiä yhdessä suuntaa, rakentaa omaan arkeen sopivaa rytmiä sekä pysähtyä tähän hetkeen. Haaveillaan ja suunnitellaan yhdessä oman näköistä elämää. Kokoonnumme 18.9. alkaen maanantai aamuisin klo: 9-12 Helsingin Tyttöjen Talon tiloissa. Aloitamme jokaisen aamun yhdessä aamupalan merkeissä. 🥪☕

Ryhmä on 17-28 vuotiaille.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: rosa.iskalachi@tyttojentalo.fi /050 331 9173

Loisto+ 

Helsingin Tyttöjen Talon ja Helsingin Poikien Talon yhteinen sateenkaareva tila on tarkoitettu 16-28-vuotiaille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville ja sukupuoltaan tai seksuaalisuuttaan pohtiville nuorille. Ei vaadi ilmoittautumista. 

Mielihyvin -ryhmä

Tervetuloa viiden kerran vertaistukiryhmään joka on tarkoitettu 17-28 -vuotiaille jaksamisen ja mielen hyvinvoinnin tueksi. Ryhmässä käsiteltäviä teemoja ovat mm. Rentoutuminen ja rauhoittuminen osana jaksamista ja riittävää lepoa omassa arjessa. Lisäksi käsittelemme tunteita ja omia rajoja, sekä rooleja, leimoja uskomuksia itsestä. 

Milloin? Keskiviikkoisin 6.3 alkaen klo 13-15

6.3./ 13.3./ 20.3./ 27.3./ 3.4. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot 1.3 mennessä tyttojentalo@tyttojentalo.fi tai Anniinalle 0503506466

Itsevarmuutta improvisoiden -ryhmä

Milloin? Torstaisin klo 16.30-18.30 21.3 alkaen

21.3/ 28.3/ 4.4/ 11.4/ 18.4/ 25.4/ 2.5/ 23.5

+päiväretki Tampereelle 26.5 klo 10-18.30 

Haluatko kehittää itsevarmuutta ja itsemyötätuntoa?

Päästää irti jännittämisestä sosiaalisissa tilanteissa ja parantaa kaveritaitoja?

Tule mukaan Itsevarmuutta improvisoiden -ryhmään, jonka turvallisessa ilmapiirissä tehdään toiminnallisia harjoitteita ja keskustellaan niiden aikana heräävistä kokemuksista. Ryhmään sitoudutaan, mutta harjoitteisiin osallistuminen on vapaaehtoista ja sisällöissä edetään ryhmän tarpeita kuunnellen. Toiminnan tavoitteena on löytää lempeys itseä ja muita kohtaan, leikkiä ja iloa unohtamatta. 

Mitään aiempaa kokemusta ei tarvita, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Ohjaajina Kaisa ja Anniina. Ilmoittautumiset ja lisätiedot tyttojentalo@tyttojentalo.fi/0503506466

Tiistai

Torstai

Haluatko kysyä jotain tästä toiminnasta ohjaajiltamme?

Jos haluat kysyä ohjaajiltamme tästä, tai muista toiminnoistamme/ohjelmasta, voit lähettää meille viestin klikkaamalla alta.