IN-seksuaalineuvonta

Seksuaaliterveystyö käsittää seksuaalineuvonnan, seksuaalikasvatuksen 10–28-vuotiaille nuorille ja koulutuksen ammattilaisille. Seksuaalineuvontaan voi tulla ilman ajanvarausta tai ajanvarauksella.

Palvelu on luottamuksellista ja maksutonta. Pyrimme auttamaan ja löytämään vastauksia yhdessä keskustellen. Keskustelua esimerkiksi murrosiästä, ihmissuhteista, seurustelusta ja identiteettiin liittyvistä teemoista, sekä sukupuolisuuteen liittyvistä asioista kuten kuukautiset, raskaus, ehkäisy, seksitaudit tai kokemuksista omien rajojen ylityksistä, seksuaaliväkivallasta, hyväksikäytöstä tai häirinnästä.

Seksuaalineuvonnan Pop In – vastaanotto Tyttöjen Talolla torstaisin klo 15.00–17.00

Pop in-vastaanotolle tullaan aikaa varaamatta ja halutessaan nimettömästi. Vastaanotolta voi saada kondomeja ja siellä on mahdollisuus klamydia- ja tippuritestiin, jälkiehkäisyyn ja raskaustestiin.  Seksuaalineuvonnan yksilöaikoja sovittavissa myös muihin aikoihin.

Järjestämme ryhmille ja koululuokille maksuttomia seksuaalikasvatuksia, joissa seksuaalioikeuksiin, tunteisiin, vuorovaikutukseen, läheisyyteen, omaan kehoon ja rajoihin sekä vapauden ja vastuun kysymyksiin syvennytään keskustellen ja toiminnallisten menetelmien avulla.

Ota yhteyttä seksuaalineuvonnan ja -kasvatuksen asiantuntijoihin ( Yhteysteidot kirjoitettuna alas vai linkkinä yhteystietoihin kyseisten työntekijäiden kohdalle kuten poikien talon sivuilla?)

Heidi Simola, puh. 040 087 7442, heidi.simola@tyttojentalo.fi

Pauliina Lius, puh. 050 534 5244, pauliina.lius@loistosetlementti.fi

Henrik Heiskanen, puh. 050 3534177, henrik.heiskanen@poikientalo.fi

Seksuaaliterveystyön yhteinen sähköposti seksuaaliterveystyo@loistosetlementti.fi

Keskiviikko

Haluatko kysyä jotain tästä toiminnasta ohjaajiltamme?

Jos haluat kysyä ohjaajiltamme tästä, tai muista toiminnoistamme/ohjelmasta, voit lähettää meille viestin klikkaamalla alta.